Ajkai Fotóklub

Ajkai Fotóklub

Pöttöm polgárok ünnepe

 

Kedves Pöttöm Polgár Szülők, Hozzátartozók!


Az alább szereplő galériában megtalálhatók gyermekeikről 2017.05.28-án készült fotók.

Egy emlékképet hamarosan a Polgármesteri Hivatal postáz Önöknek. Ezen felül lehetőségük van rendelni még plusz képeket is, természetesen felirat és logo nélkül. Az alábbi megrendelőt pontosan (a kép száma-db) kitöltve juttassák el nekünk.

A megrendeléseket 2017. JÚLIUS 15-ig fogadjuk el! A képeket a FAUNA DÍSZÁLLATKERESKEDÉDBEN, Ajka , Alkotmány utca 17 szám alatt lehet átvenni 300 Ft /db-os áron a megrendeléstől számított 1 héten belül!

A kép mérete 10cmX15cm 300 Ft/db

Az átvétel időpontjáról e-mailben értesítünk mindenkit.

Minden egyéb információt, egyéni kérést e-mailben van lehetőségünk egyeztetni.

 

 

 

 

Filó Csaba

Filó Csaba vagyok, sokat megélt, sokmindent kipróbált természetszerető ötvösmester. Ma is aktivan dolgozó nyitott minden szépre,érdekesre. Sok-sok éve próbálom megörökí-teni ami számomra fontos, vagy érdekes. A fotóklub soraiba igazolva egy magasabb szintű képalkotást van szerencsém elsajátítani, és több-kevesebb sikerrel alkalmazni.

Örülök, hogy megismerhettem  és tagja lehetek egy profi csapatnak.

 

 

"RANDOM"

Válogatás az Ajkai Fotóklub tagjainak közelmúltban készült képeiből.

Mészáros József

Mészáros József vagyok. A fotózással az iskolai fotószakkörben ismerkedtem meg. Az a pillanat fogott meg, amikor az előhívótálban az első nagyítás a fehér papíron képpé változott. Ennek már több mint negyven éve.

 

Németh Krisztián

 

 

Üzenez Németh Krisztiánnak

 

 

Rózsavölgyi László

Bemutatkozás

Hogy honnan indult az ihletés?

A pontos napját már nem tudom megmondani, de az biztos, hogy egy szép napon a 2000-es évek elején a soproni Erdőmérnöki Kar, Növénytani tanszékének padjai között, ahol az alkalmazott tananyag képeit nézegetve, valami új érzés lett úrrá rajtam. Ott és akkor rájöttem, hogy ez az ábrázolásmódja a természetnek, nem csak informális, hanem saját lelkem is megmelengeti. Ez az érzés mai napig bennem él, főleg mikor elhagyom kis falum határait és átszellemülve állok/fekszem az újabbnál-újabb fotótémát keresve a fényképező keresője mögött.

A technikám kezdetben egy filmes gép volt, majd a digitális fotózást egy kompakt kis géppel indítottam, amivel főként virágokat és statikus témákat fotóztam. Miután az Alma matert elhagytam, és sikerült a csekély fizetésemből egy tükörreflexes gépre beruháznom, tudtam, hogy ez a művészet életem további részét végig fogja kísérni.

Napjainkban már sok témát fotózom, de szívem mégis a természethez húz.
Mikor tehetem, beveszem magam a Bakony erdőségeibe, zugaiba és megalázkodva a nagyvilág erői előtt, komponálom képeimet.

 

 

Üzenet Rózsavölgyi Lászlónak

 

 

Tihanyi Éva

2014. tavaszán nyertem felvételt az Ajkai Fotóklub tagságába. Ezzel egy időben vásároltam meg tükrös gépemet, egy Canon 40D-t, mellyel azóta is fotózom.

A fotózás számomra teljes kikapcsolódás, kilépés a mindennapok forgatagából, elmerülés a jelen, a most élményébe. Szeretek dolgokat/eseményeket nem teljesen szokványosan látni, észrevenni valami nagyobban érdekes részleteket. Szívesen fotózom eseményeken (koncertek, városi rendezvények, sportesemények), részleteket, de még keresem a témám és benne önmagam.

 

 

 

Üzenet Tihanyi Évának

 

 

Top
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletek…